Fejkad soluppgång

När min pappa skulle sälja huset bad han mig att ta bilder på plommonträden som stod i full blom. Den enda dagen jag hade möjlighet ösregnade det och var mulet… Men skam den som ger sig. Beväpnad med blixt, ljusstativ, trådlös utlösare till blixten samt kameran med mitt trogna 70-200 f/2.8 skred jag till verket.

Genom att studsa blixten in i guldreflektorn fick jag en glöd som påminner en del om en soluppgång när solen precis har stigit över horisonten vilket livar upp denna bilden.

Jag har skärpt upp den en aning och beskurit den en hel del men det är i stort sett det hela.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>