Kvällspromenaden

Då vi ”lånat” ut dottern över natten till farmor, packade vi ner lillkillen i vagnen och tog en tur runt dammen här i byn. En liten smidig promenad på ca 2km. Tog med mig kameran med eye-fi kortet i och knäppte några bilder rakt in i min iPhone. Lite smidig bildbehandling i appen snapseed så vart dom färdiga att lägga ut på bloggen. Usch va smidigt!

20120627-233640.jpg

20120627-233659.jpg

20120627-233709.jpg

DIY projekt Beautydisch!

 

Har länge gått och funderat på att bygga mig en ”skönhetsskål” till studioblixtarna, men nu gjorde jag slag i saken och inhandlade matrial för ca fyrahundra kronor. En riktig skulle kostat mig ca 2500-4000kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lägger upp ett par bilder tagna med denna ”skål” ! Personligen blev jag faktiskt riktig nöjd med resultatet.

Problemet med bloggen löst!

Jeep då har jag äntligen kommit på varför det ej har gått att ladda upp nya bilder etc på bloggen. Detta fel uppkom av planetens största datavirus i min dator, nämligen WINDOWS!!!

Utav någon anledning får jag bara programkörningsfel på externa servern via Explorer, när jag använde IOS/iPad så funkar allt galant dock. Nu håller jag på att installera safari på Pc:n hemma för att se om detta löser det problemet i alla fall.

På återseende.

iPad

Jaha då var man med en iPad också, tänkte att nu är det dags när dom hade ipad2 på rea på jobbet. Dottern har redan försökt sno den som sin egen men det går pappas gräns. Den här är våran ”läs min”.

Jag kommer nog att försöka flytta bloggen eller installera om den då det fortfarande strutar med att lägga upp nya bilder. Får se när jag har tid med detta då vi har fått en ny familjemedlem som tar väldigt mycket tid i anspråk.

20120627-093833.jpg